Algemene Voorwaarden

 1. Als u wilt boeken bij Cycling Con Gusto, dan maakt u gebruik van het reserveringsformulier.Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website, een e-mail sturen, of telefoneren.
 2. Na ontvangst van uw boeking, ontvangt u van ons een boekingsformulier welke u volledig dient in te vullen.
 3. Pas nadat de aanbetaling van 30% heeft plaatsgevonden, u het boekingsformulier heeft geretourneerd en u bevestigt akkoord te gaan met onze condities en voorwaarden, dan is uw boeking compleet.
 4. Het resterende bedrag (70%) dient u ter plekke te voldoen bij aanvang van uw verblijf.
 5. Voor groepen geldt dat de boeking pas bevestigd is als alle personen uit de groep het boekingsformulier hebben geretourneerd en de aanbetaling (30%) over de totale som is voldaan.
 6. Als u de boeking wilt annuleren dient u dit schriftelijk te doen via e-mail hanshamelers@gmail.com. Tot 30 dagen voor aanvang kunt u gratis annuleren. Indien u binnen 30 dagen voor aanvang annuleert, wordt de aanbetaling niet aan u  geretourneerd. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.
 7. Mocht het voorkomen dat wij uw boeking noodgedwongen moeten annuleren, dan zullen wij met u overleggen om een andere datum te plannen of het door u betaalde bedrag volledig terug te betalen.
 8. Wij raden u aan een goede reisverzekering te af te sluiten voor eventuele medische hulp of repatriëring, persoonlijke aansprakelijkheid, verlies of diefstal en schade aan goederen van derden.
 9. U bent verantwoordelijk voor schade aan onze eigendommen en dat van derden, inclusief huurfietsen en/of huurmaterialen.
 10. U dient de gehuurde fietsen en/of materialen op een respectabele manier te gebruiken.
 11. U dient de gehuurde fietsen en/of andere gehuurde materialen te beschermen tegen diefstal. In geval van diefstal stellen wij u aansprakelijk.
 12. U dient zelf voor en tijdens de fietstocht uw fiets te controleren en ons op de hoogte te brengen van eventuele mechanische problemen.
 13. Fietsen op de openbare weg of bergpaden is een risicovolle activiteit, met kans op persoonlijk letsel of erger. U bent zich hier van bewust en handelt hiernaar.
 14. U dient zelf uit te maken of u over voldoende conditie en gezondheid beschikt voor uw fietsvakantie. Indien er sprake is van medische problemen, dan dient u dit aan te geven op het boekingsformulier.
 15. Wij zijn niet aansprakelijk voor enigerlei letsel of erger tijdens u verblijf.
 16. Het dragen van een helm is verplicht vanuit de wet in Spanje. Verder is het verboden onder invloed van alcohol en of drugs deel te nemen in het verkeer.
 17. Indien u tijdens uw verblijf niet gefotografeerd wilt worden en/of uw foto geplaatst wilt hebben op ons Instagram-account, dient u dat bij aankomst te vermelden, wij respecteren dan uw privacy.
 18. Wij vragen bij aankomst €100 borg voor de huurfietsen. Wij behouden ons het recht om eventuele schade in mindering te brengen. Indien er geen schade of verlies is krijgt u het borgbedrag aan het einde van uw verblijf terug.
 19. Wij behouden ons het recht om u uit de groep te verwijderen indien u gevaar oplevert, of ongewenst gedrag vertoont.

Met vriendelijke groet,

Hans en Marion Hamelers
Villa Congusto
Camino Almadich 6
03794 Benigembla
Alicante